D&B Vloeren: uw vloerspecialist in Zaandam

Parket leggen in Zaandam

Na de aanschaf van een huis of een verbouwing is één van de laatste stappen een vloer leggen. Er zijn veel verschillende soorten vloeren waar u voor kunt kiezen. Mensen die kiezen voor een parketvloer geven vaak aan dat ze hiervoor kiezen vanwege de warme en authentieke uitstraling. Daarnaast is het makkelijk schoon te houden en gaat het vaak zeer lang mee, op voorwaarde dat de vloer goed onderhouden wordt.

Nieuw parket laten leggen

Een parketvloer bestaat uit houten delen in verschillende formaten. Vaak wordt de vloer onbewerkt gelegd, pas na het parket leggen wordt het afgewerkt. Dit afwerken kan op verschillende manieren gebeuren, zo kan het gelakt worden, in de was gezet of geolied worden. Waar u voor kiest is afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Zo kunnen wij ook een massief houten vloer leggen voor u. Onze experts kunnen u hier advies over geven in Zaandam en omgeving.

Uw parketvloer leggen en onderhouden

Zoals hierboven beschreven kan een parketvloer vaak wel een leven lang mee, mits deze goed onderhouden wordt. Onderhoud is echter niet alleen van belang voor de levensduur van uw parket, maar ook voor de uitstraling. Onze specialisten weten precies op welke wijze uw parketvloer het beste onderhouden kan worden. Wilt u een lamelparket leggen? Voor vragen of meer informatie kunt u contact met D en B Vloeren opnemen. Of kom bij ons langs in Zaandam. Een parketlegger van D en B Vloeren helpt u graag!

Waarom D en B Vloeren?

  • Gewerkt voor Heineken en Tommy Hilfiger
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Altijd op korte termijn geholpen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoorn, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging