075 - 799 90 40

Vloerenspecialist nodig in Zaandam?

Houten vloer leggen in Zaandam

Zoals eerder genoemd zijn er veel soorten vloeren waar u uit kunt kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een eikenhouten vloer leggen? Wij zijn uw houten vloerenspecialist in de regio Zaandam.

Voordelen van een plankenvloer leggen

Houten vloeren of planken vloeren hebben een aantal voordelen. Zo is deze gemakkelijk schoon te houden en vergt deze ook weinig onderhoud. Daarnaast kan de afwerking volledig aangepast worden aan uw wensen. Hierbij valt te denken aan het gebruik van verschillende kleuren lak, of juist het gebruik van olie. Een houten vloer wordt vaak gekozen vanwege de warme uitstraling die het geeft aan de ruimte. Bovendien is een houten vloer tijdloos en gaat deze lang mee. Houd er wel rekening mee dat een houten vloer altijd vast gelegd dient te worden, omdat deze de neiging heeft te gaan werken onder verschillende weersomstandigheden.

Een houten vloer vervangen

Hoewel het makkelijk lijkt, een houten vloer vervangen, vraagt dit veel meer kennis dan dat het op het eerste oog lijkt. Daarom is het raadzaam om hiervoor een ervaren vakman in te schakelen. Wij kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. In Zaandam en omgeving zorgen onze experts ervoor dat uw vloer snel en deskundig wordt gelegd. Ook kunnen wij u uitstekend advies geven over de keuzemogelijkheden en het onderhoud. Woont u in Zaandam of omgeving en wilt u een eiken vloer leggen? Neem dan direct contact met De vakman op. Wij helpen u graag.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Heldere afspraken
  • Onderhoud, renovatie en afwerking

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 075 - 799 90 40.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Aalsmeer en omgeving.

Hoofdvestiging