De Ruijter Houten Vloeren: uw vloerspecialist in Zaandam

Vloer schuren in Zaandam

Bij een houten vloer of een parketvloer slijt de toplaag er op een gegeven moment af. Door intensief gebruik kan het ook zijn dat er diepe krassen, vlekken of kleurverschillen in de vloer ontstaan. In beide gevallen is de vloer toe aan onderhoud. Uw vloer schuren is dan vaak de eerste stap. Op deze manier worden de krassen, vlekken of kleurverschillen in de bovenste laag weggeschuurd om uw vloer weer mooi glad te krijgen. Echter, niet alle vloeren kunnen geschuurd worden. Dit is afhankelijk van de samenstelling van de vloer en de dikte van de toplaag. Schakel daarom altijd een specialist in. In Zaandam en omgeving kunnen wij van De Ruijter Houten Vloeren u hier uitstekend over adviseren.

Uw vloer schuren en lakken

Onze vakmannen hebben jaren ervaring met het schuren en lakken van vloeren en kunnen u hiermee dan ook prima van dienst zijn. Na het schuren is uw vloer nog niet klaar. De vloer is dan namelijk nog niet beschermd tegen nieuwe krassen en vlekken. Daarom moet uw vloer na het schuren nog gelakt en geolied worden. Uw vloer schuren en oliën doen wij uiteraard ook voor u. Hierna lijkt uw vloer weer zo goed als nieuw!

Wilt u in Zaandam of omgeving uw vloer laten schuren? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. U kan ons bereiken via 0255 - 72 63 02 of via het contactformulier.

 
 

Waarom De Ruijter Houten Vloeren?

  • Jarenlange ervaring met houten vloeren
  • Werkt met professionele machines en A-merken
  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoorn, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging