De Ruijter Houten Vloeren: uw vloerspecialist in Zaandam

Vloer onderhoud Zaandam

Regelmatig vloeronderhoud is zeer belangrijk om uw vloer in mooie en goede staat te houden. Daarnaast zorgt het ook voor een langere levensduur van uw vloer. Zelf kunt u al veel voor de staat van uw vloeren doen door vuil, zand en steentjes zo snel mogelijk op te vegen om krassen en blijvende beschadigingen te voorkomen. Mankementen of slijtage zijn echter vaak lastig om zelf op te lossen. In dat geval kunt u het beste een specialist op het gebied van vloer onderhoud inschakelen. De Ruijter Houten Vloeren is uw specialist in Zaandam en omgeving. Wij hebben kennis van vele verschillende vloeren en weten welke vorm van onderhoud het best aansluit bij uw vloer.

Periodiek onderhoud vloeren

Iedere vloer heeft periodiek onderhoud nodig om de levensduur van uw vloer te verlengen. Onze specialisten in Zaandam hebben jarenlange ervaring met vloeronderhoud van vele verschillende vloeren. Afhankelijk van het type zal er op verschillende manieren schoongemaakt worden en onderhoud gepleegd worden. Zo kunt u bij houten vloeren onder andere denken aan schuren, impregneren en waslagen aanbrengen. Heeft u vragen, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij zijn te bereiken via 0255 - 72 63 02 of via het contactformulier.

 
 

Waarom De Ruijter Houten Vloeren?

  • Jarenlange ervaring met houten vloeren
  • Werkt met professionele machines en A-merken
  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoorn, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging