075 - 799 90 40

Vloerenspecialist nodig in Zaandam?

Vloer renovatie door een vakman

Soms is een vloer dermate beschadigd dat vervangen de enige optie lijkt. Vaak kunt u echter door middel van renovatie uw vloer behouden en nieuw leven inblazen. Wilt u uw vloer opknappen? Kies dan voor vloer renovatie.

Renovatie vloer in Zaandam

Het is wel goed om te weten dat niet elke vloer geschikt is voor renovatie en iedere vloer uniek is. Vaak denken mensen dat alleen houten vloeren en laminaatvloeren geschikt zijn voor vloerrenovatie, maar tegenwoordig kunnen ook vele andere soorten vloeren gerenoveerd worden. HJ Vloeren is gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

Wij komen altijd eerst langs in Zaandam of omgeving om uw vloer te bekijken en naar uw wensen te luisteren. Vervolgens zullen onze specialisten de verschillende mogelijkheden voor vloerrenovatie met u bespreken.

Vloer herstellen door een vloerenspecialist

Het uitvoeren van vloer renovatie is een lastige klus waarbij veel fout kan gaan en wat lang kan duren wanneer u hier onervaren in bent. Het is daarom verstandig om een vloer te laten herstellen door een vloerenspecialist. De specialisten van De vakman in Zaandam zijn breed opgeleid en door hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe ze te werk moeten gaan, ongeacht de soort vloer. Wij stellen uw wensen centraal en zorgen ervoor dat het resultaat naar uw wens is. Heeft u vragen over vloer vernieuwen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Heldere afspraken
  • Onderhoud, renovatie en afwerking

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 075 - 799 90 40.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Aalsmeer en omgeving.

Hoofdvestiging