De Ruijter Houten Vloeren: uw vloerspecialist in Zaandam

Vloer renovatie door een vakman

Soms is een vloer dermate beschadigd dat vervangen de enige optie lijkt. Vaak kunt u echter door middel van renovatie uw vloer behouden en nieuw leven inblazen. Wilt u uw vloer opknappen? Kies dan voor vloer renovatie.

Renovatie vloer in Zaandam

Het is wel goed om te weten dat niet elke vloer geschikt is voor renovatie en iedere vloer uniek is. Vaak denken mensen dat alleen houten vloeren en laminaatvloeren geschikt zijn voor vloerrenovatie, maar tegenwoordig kunnen ook vele andere soorten vloeren gerenoveerd worden. De Ruijter Houten Vloeren is gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

Wij komen altijd eerst langs in Zaandam of omgeving om uw vloer te bekijken en naar uw wensen te luisteren. Vervolgens zullen onze specialisten de verschillende mogelijkheden voor vloerrenovatie met u bespreken.

Vloer herstellen door een vloerenspecialist

Het uitvoeren van vloer renovatie is een lastige klus waarbij veel fout kan gaan en wat lang kan duren wanneer u hier onervaren in bent. Het is daarom verstandig om een vloer te laten herstellen door een vloerenspecialist. De specialisten van De Ruijter Houten Vloeren in Zaandam zijn breed opgeleid en door hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe ze te werk moeten gaan, ongeacht de soort vloer. Wij stellen uw wensen centraal en zorgen ervoor dat het resultaat naar uw wens is. Heeft u vragen over vloer vernieuwen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op via 0255 - 72 63 02 of via het contactformulier.

 
 

Waarom De Ruijter Houten Vloeren?

  • Jarenlange ervaring met houten vloeren
  • Werkt met professionele machines en A-merken
  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoorn, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging