D&B Vloeren: uw vloerspecialist in Zaandam

Vloer leggen in Zaandam

Wanneer u de gewenste vloer voor uw woning heeft uitgekozen, moet deze daarna natuurlijk gelegd worden. Een vloer leggen kan met verschillende methodes gedaan worden, afhankelijk van het soort en type vloer. U moet echter wel van tevoren met een aantal zaken rekening houden. Daarom is het verstandig om van tevoren met een van onze specialisten in Zaandam te overleggen wat u verwacht van uw vloer en wat het beste is in uw situatie. Wanneer wij uw vloer vervangen, dan kunt u rekenen op persoonlijke service.

Waar u rekening mee moet houden

Wilt u een vloer laten leggen? Dan is het belangrijk om goed na te denken of u de vloer zwevend of vast wilt laten leggen. Wanneer u een vloer vast laat leggen, wordt deze met lijm of kleine nagels aan de ondergrond vast gemaakt. Een zwevende vloer betekent dat de vloer los op de ondervloer ligt, met daartussen een isolerende laag. Op deze manier kunt u de vloer er ook weer makkelijk uithalen.

Daarnaast is het belangrijk om te weten in welke richting u uw vloer wilt leggen. De legrichting bepaalt namelijk of de kamer breder of langer oogt. Wanneer u een ruimtelijk effect wenst, is het mogelijk om de vloer diagonaal te leggen. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen in Zaandam of omgeving? Neem dan contact met ons op. De vakmannen van D en B Vloeren helpen u graag.

Waarom D en B Vloeren?

  • Gewerkt voor Heineken en Tommy Hilfiger
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Altijd op korte termijn geholpen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoorn, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging