Zoek je een vloerenspecialist in Zaandam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Zaandam

Houten vloer renoveren in Zaandam

Een houten vloer vormt de basis voor veel woningen in ons land. Een houten vloer ‘leeft’ en is hierdoor onderhevig aan kleine beschadigingen en slijtage. Door het woonklimaat ontkomt u er niet aan dat houten vloeren kunnen uitzetten, inkrimpen of verkleuren. Voordat u kiest voor het vervangen van de vloer is het verstandiger om te kijken naar  de mogelijkheden een houten vloer te renoveren. Hierbij herstellen we uw vloer en brengen deze hernieuwd in topconditie.

Het grote voordeel van een houten vloer is dat deze goed te onderhouden en bewerken is. Een moderne houten vloer kunt u bijvoorbeeld meerdere keren goed opschuren. Middels speciale olie of lak blijft de vloer tevens langer mooi. Een houten vloer renoveren is precies hetzelfde. We schuren uw vloer op en zorgen voor een nieuwe afwerking, waardoor de authentieke uitstraling van de vloer wordt hersteld. Zelfs zwaar beschadigde vloeren kunnen we voor u herstellen. Ook uw vloer renoveren in Zaandam? Neem contact op met HJ Vloeren.

Parket renovatie: net als iets anders, maar dezelfde fraaie mogelijkheden bij HJ Vloeren

Houten vloer renoveren: kleine en grote schade

Bij kleine en grotere beschadigingen aan de vloer is er nog altijd voldoende mogelijk. Wij schuren de volledige vloer en zorgen voor een stofvrij en egaal resultaat. Krassen en kleine inkervingen worden zo effectief opgelost. Na het opschuren blijft een hele lichte, originele kleur over. Deze kunnen we voor u afwerken met een lak of olie naar keuze. Deze afwerking kiezen we niet voor niks:

  • Het vormt een beschermlaag voor de vloer
  • De lak of olie geeft een fraaie look aan de vloer
  • Deze afwerking voedt de vloer

U kunt ervoor kiezen om uw vloer in originele staat te herstellen of juist een andere afwerking toe te passen. Kies bijvoorbeeld voor extra glans of een frisse nieuwe kleur. Wij zorgen voor het gewenste eindproduct.

Houten vloer deels vervangen

Veel vloeren die uzelf waarschijnlijk zal afschrijven, zijn middels renovatie nog in uitstekende staat te herstellen. Wij kunnen bijvoorbeeld een deel van uw houten vloer renoveren. In dat geval vervangen wij één plank of meerdere vierkante meters en zorgen we door middel van aanhelen dat het nieuwe deel naadloos aansluit op uw huidige vloer.

Bel ons op 0800 255 3733 of vul het contactformulier in voor een offerte. Wij komen graag bij u langs in Zaandam voor renovatie houten vloer.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zaandam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zaandam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606