De Ruijter Houten Vloeren: uw vloerspecialist in Zaandam

Houten vloer renoveren in Zaandam

Een houten vloer vormt de basis voor veel woningen in ons land. Een houten vloer ‘leeft’ en is hierdoor onderhevig aan kleine beschadigingen en slijtage. Door het woonklimaat ontkomt u er niet aan dat houten vloeren kunnen uitzetten, inkrimpen of verkleuren. Voordat u kiest voor het vervangen van de vloer is het verstandiger om te kijken naar  de mogelijkheden een houten vloer te renoveren. Hierbij herstellen we uw vloer en brengen deze hernieuwd in topconditie.

Het grote voordeel van een houten vloer is dat deze goed te onderhouden en bewerken is. Een moderne houten vloer kunt u bijvoorbeeld meerdere keren goed opschuren. Middels speciale olie of lak blijft de vloer tevens langer mooi. Een houten vloer renoveren is precies hetzelfde. We schuren uw vloer op en zorgen voor een nieuwe afwerking, waardoor de authentieke uitstraling van de vloer wordt hersteld. Zelfs zwaar beschadigde vloeren kunnen we voor u herstellen. Ook uw vloer renoveren in Zaandam? Neem contact op met HJ Vloeren.

Parket renovatie: net als iets anders, maar dezelfde fraaie mogelijkheden bij HJ Vloeren

Houten vloer renoveren: kleine en grote schade

Bij kleine en grotere beschadigingen aan de vloer is er nog altijd voldoende mogelijk. Wij schuren de volledige vloer en zorgen voor een stofvrij en egaal resultaat. Krassen en kleine inkervingen worden zo effectief opgelost. Na het opschuren blijft een hele lichte, originele kleur over. Deze kunnen we voor u afwerken met een lak of olie naar keuze. Deze afwerking kiezen we niet voor niks:

 • Het vormt een beschermlaag voor de vloer
 • De lak of olie geeft een fraaie look aan de vloer
 • Deze afwerking voedt de vloer

U kunt ervoor kiezen om uw vloer in originele staat te herstellen of juist een andere afwerking toe te passen. Kies bijvoorbeeld voor extra glans of een frisse nieuwe kleur. Wij zorgen voor het gewenste eindproduct.

Houten vloer deels vervangen

Veel vloeren die uzelf waarschijnlijk zal afschrijven, zijn middels renovatie nog in uitstekende staat te herstellen. Wij kunnen bijvoorbeeld een deel van uw houten vloer renoveren. In dat geval vervangen wij één plank of meerdere vierkante meters en zorgen we door middel van aanhelen dat het nieuwe deel naadloos aansluit op uw huidige vloer.

Bel ons op 0255 - 72 63 02 of vul het contactformulier in voor een offerte. Wij komen graag bij u langs in Zaandam voor renovatie houten vloer.

 
 

Waarom De Ruijter Houten Vloeren?

 • Jarenlange ervaring met houten vloeren
 • Werkt met professionele machines en A-merken
 • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Vloeronderhoud
 • Leggen van houten vloeren
 • Leggen van parketvloeren
 • Vloeradvies
 • Vloerrenovatie

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoorn, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging