De Ruijter Houten Vloeren: uw vloerspecialist in Zaandam

Parket renovatie in Zaandam

Veel mensen kiezen voor parket als vloertype in huis. Parket is echt hout en dat is te merken. Dit vloertype ‘leeft’ en dat zorgt ervoor dat het kan inkrimpen of uitzetten bij dagelijks gebruik. Het grote voordeel van dit vloertype is dat parket meerdere keren opgeschuurd kan worden. In combinatie met een duurzame afwerking kunt u de levensduur van een parketvloer aanzienlijk verlengen.

In Zaandam en omgeving zijn wij u van dienst met vakkundige parketrenovatie. Of het nu gaat om lamelparket of massief parket, wij kunnen uw vloer in de meeste gevallen nieuw leven inblazen. Massief parket is vervaardigd uit één stuk hout en kan daardoor sneller uitzetten of inkrimpen, terwijl lamelparket uit meerdere lagen bestaat en deze nadelen niet kent. Beide parketsoorten zijn goed te onderhouden en renoveren; ze kunnen tot meerdere keren opgeschuurd worden, afhankelijk van de dikte van de toplaag.

Lees hier hoe we uw houten vloer op hoogwaardige wijze renoveren

Parket renovatie: opknappen en schuren

Het belangrijkste element van parket renovatie is het opschuren van de vloer, waardoor deze weer egaal wordt. Hiermee wordt slijtage die in de loop der jaren is ontstaan weggewerkt. Ook krassen en kleurverschillen worden van de bovenste laag parket afgeschuurd. Na het stofvrij schuren wordt de vloer in een afwerking naar keuze opgeleverd middels olie of lak. U kunt kiezen voor de originele kleur en glans, maar ook voor een andere afwerking. Na afloop oogt de vloer weer als nieuw en dankzij de afwerking is het materiaal goed beschermd. Dit maakt van renovatie een duurzaam en voordelig alternatief ten opzichte van het vervangen van de vloer.

Parket renovatie bij grotere beschadigingen

Ook  wanneer de vloer grotere complicaties laat zien, bijvoorbeeld inkervingen door ingegooide ruiten of meubelen die de vloer danig beschadigen, kunnen wij u middels parketrenovatie verder helpen. Gaten in de vloer of houtrot zijn vaak niet weg te schuren, maar door het aanhelen van nieuw parket wordt een nieuw geheel gecreëerd. Schuren en het geheel aflakken zorgt ervoor dat de oude en nieuwe planken perfect aansluiten en er geen verschil zichtbaar zal zijn. Zo is vloerrenovatie ook mogelijk voor kleinere gedeeltes van de vloer.

Voor meer informatie kunt u ons direct bellen op 0255 - 72 63 02. Wij komen graag de parketvloer renoveren in Zaandam. Samen inventariseren we eerst de opties aan de hand van de huidige staat van de vloer. Via ons contactformulier kunt u direct een offerte aanvragen.

 
 

Waarom De Ruijter Houten Vloeren?

  • Jarenlange ervaring met houten vloeren
  • Werkt met professionele machines en A-merken
  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoorn, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging