Zoek je een vloerenspecialist in Zaandam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Zaandam

Parket renovatie in Zaandam

Veel mensen kiezen voor parket als vloertype in huis. Parket is echt hout en dat is te merken. Dit vloertype ‘leeft’ en dat zorgt ervoor dat het kan inkrimpen of uitzetten bij dagelijks gebruik. Het grote voordeel van dit vloertype is dat parket meerdere keren opgeschuurd kan worden. In combinatie met een duurzame afwerking kunt u de levensduur van een parketvloer aanzienlijk verlengen.

In Zaandam en omgeving zijn wij u van dienst met vakkundige parketrenovatie. Of het nu gaat om lamelparket of massief parket, wij kunnen uw vloer in de meeste gevallen nieuw leven inblazen. Massief parket is vervaardigd uit één stuk hout en kan daardoor sneller uitzetten of inkrimpen, terwijl lamelparket uit meerdere lagen bestaat en deze nadelen niet kent. Beide parketsoorten zijn goed te onderhouden en renoveren; ze kunnen tot meerdere keren opgeschuurd worden, afhankelijk van de dikte van de toplaag.

Lees hier hoe we uw houten vloer op hoogwaardige wijze renoveren

Parket renovatie: opknappen en schuren

Het belangrijkste element van parket renovatie is het opschuren van de vloer, waardoor deze weer egaal wordt. Hiermee wordt slijtage die in de loop der jaren is ontstaan weggewerkt. Ook krassen en kleurverschillen worden van de bovenste laag parket afgeschuurd. Na het stofvrij schuren wordt de vloer in een afwerking naar keuze opgeleverd middels olie of lak. U kunt kiezen voor de originele kleur en glans, maar ook voor een andere afwerking. Na afloop oogt de vloer weer als nieuw en dankzij de afwerking is het materiaal goed beschermd. Dit maakt van renovatie een duurzaam en voordelig alternatief ten opzichte van het vervangen van de vloer.

Parket renovatie bij grotere beschadigingen

Ook  wanneer de vloer grotere complicaties laat zien, bijvoorbeeld inkervingen door ingegooide ruiten of meubelen die de vloer danig beschadigen, kunnen wij u middels parketrenovatie verder helpen. Gaten in de vloer of houtrot zijn vaak niet weg te schuren, maar door het aanhelen van nieuw parket wordt een nieuw geheel gecreëerd. Schuren en het geheel aflakken zorgt ervoor dat de oude en nieuwe planken perfect aansluiten en er geen verschil zichtbaar zal zijn. Zo is vloerrenovatie ook mogelijk voor kleinere gedeeltes van de vloer.

Voor meer informatie kunt u ons direct bellen op 0800 255 3733. Wij komen graag de parketvloer renoveren in Zaandam. Samen inventariseren we eerst de opties aan de hand van de huidige staat van de vloer. Via ons contactformulier kunt u direct een offerte aanvragen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zaandam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zaandam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606