075 - 799 90 40

Vloerenspecialist nodig in Zaandam?

Regelmatig uw vloer oliën

Door uw vloer goed te onderhouden kunt u veel geld besparen. Een houten vloer kan namelijk uitdrogen wanneer deze niet regelmatig onderhouden wordt. Een houten vloer oliën zorgt ervoor dat uw vloer langer in goede conditie blijft. U hoeft uw vloer vervolgens niet snel te vervangen of te renoveren. Uw vloer oliën is een eenvoudige methode om uw vloer te onderhouden. Daarnaast draagt een goed geoliede vloer bij aan het karakter van de ruimte. Onze specialisten in Zaandam en omgeving kunnen u voorzien van vakkundig advies met betrekking tot het oliën van uw vloer. Ook hebben wij kennis van vele verschillende soorten vloeren en weten wij welke olie geschikt is voor welke vloer.

Verandering door oliën houten vloer?

Wanneer u uw vloer een nieuwe uitstraling wilt geven, kan dit ook eenvoudig met vloerolie. Wanneer u namelijk kleurpigment aan de olie toevoegt, kunt u zo uw vloer een donkere of juist een lichtere uitstraling geven. Wij kunnen u hier uitstekend advies over geven. Wij hebben een ruim assortiment in kleurpigmenten en kunnen daarom bijna iedere kleurwens vervullen. Mocht de gewenste kleur er onverhoopt niet bij zitten, dan kijken we samen met u naar een passende oplossing. De vakman stelt uw wensen namelijk centraal. Wilt u uw parket oliën of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in Zaandam.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Heldere afspraken
  • Onderhoud, renovatie en afwerking

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 075 - 799 90 40.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Aalsmeer en omgeving.

Hoofdvestiging