D&B Vloeren: uw vloerspecialist in Zaandam

Laminaat leggen in Zaandam

Wilt u laminaat laten leggen in de regio Zaandam? D en B Vloeren is uw vloerenspecialist. Laminaat is een kunststof vloerbedekking, opgebouwd uit verschillende lagen waardoor het wat betreft uiterlijk en eigenschappen vergelijkbaar is met een parket vloer. Het verschil is alleen dat laminaat weinig tot geen hout bevat, waardoor de prijs van laminaat aanzienlijk lager is dan van parket. Dit maakt laminaat voor ieder budget beschikbaar. Daarnaast is laminaat ook snel en gemakkelijk te leggen. Wij kunnen het laminaat niet alleen aan u leveren in Zaandam en omgeving, maar daarnaast kunnen wij dit ook uitstekend voor u leggen.

Professioneel laminaat laten leggen

Hoewel laminaat leggen vaak een eenvoudige en snelle klus is, kan D en B Vloeren u in Zaandam en omgeving hier ook mee van dienst zijn. Bijvoorbeeld als u hier geen tijd voor heeft of u dit toch liever door een professional wilt laten doen. Laminaat is er in vele soorten en maten waardoor u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Als u hulp en advies wenst bij het maken van de juiste keuze zijn wij u ook graag van dienst. Wij hebben vele jaren ervaring met laminaat en kunnen u hier dus uitstekend advies over geven. Wij zijn uw specialist op het gebied van laminaat in Zaandam en omgeving. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Waarom D en B Vloeren?

  • Gewerkt voor Heineken en Tommy Hilfiger
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Altijd op korte termijn geholpen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoorn, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging