075 - 799 90 40

Vloerenspecialist nodig in Zaandam?

Traprenovatie Zaandam

U denkt er misschien niet aan, maar ook een trap heeft onderhoud nodig. Net als een houten vloer zijn de treden van uw trap dagelijks onderhevig aan slijtage door gebruik en vuil. Vaak wordt dit onderdeel van de woning vergeten, waardoor de staat van de trap hard achteruit gaat. Gelukkig is het niet snel nodig om de gehele treden te vervangen. Vooral een houten trap kan nog op veel manieren behandeld en hersteld worden. De vakman is gespecialiseerd in trap renoveren en kan traprenovatie in Zaandam uitvoeren. Uw trap zal na ons bezoek weer in nieuwstaat verkeren!

Renovatie trap: werkwijze

Een trap van hout, of met houten bekleding, is goed aan te pakken door middel van traprenovatie. Zo kunnen beschadigingen opgevuld of weggeschuurd worden. Na een nieuwe laag lak zal het versleten oppervlak er weer strak uitzien. Wij kunnen de trap voor u in originele staat herstellen of een nieuwe look geven, bijvoorbeeld door een andere kleurtint aan te brengen.

Treden van de trap vernieuwen

Veel trappen zijn bedekt met overzettreden. Dit zijn op maat gemaakte panelen van hout dat ook opnieuw geschuurd en gelakt kan worden. De vakman kan uw huidige houten trap renoveren of nieuwe panelen plaatsen. Dit is een precisieklusje dat het oog van een vakman vereist. Het kan u flink wat geld kosten als een traptrede net niet precies op maat gesneden is. Heeft u op dit moment andere bedekking op de trap? Het is eenvoudig om zeil of vloerbedekking te vervangen door houten overzettreden.

Wilt u uw oude trap opknappen of uw open trap renoveren? Wij staan voor ieder type traprenovatie in Zaandam voor u klaar. Bel ons voor een afspraak op 075 - 799 90 40 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ons werkgebied

Maak een afspraak en wij komen bij u in Zaandam langs met onze mobiele showroom.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Mobiele showroom
  • Leveren, onderhoud en renovatie

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 075 - 799 90 40.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Snelle service
• Ruime keuze
• Vloer leggen
• Eerlijke adviezen
• Mobiele showroom
• Uitgebreid onderhoud

Werkgebied

Maak een afspraak en wij komen bij u in Zaandam langs met onze mobiele showroom.

Hoofdvestiging